Etusivu arrow Kaduilla kuiskitaan
Kaduilla kuiskitaan
Kolumnistimme ja toimittajamme pitävät Kaduilla kuiskitaan -palstaa hengissä epäsäännöllisin, täysin ennustamattomin väliajoin ilmestyvillä artikkeleilla, joissa käsitellään lähes mitä tahansa maan ja taivaan välillä. Todennäköisesti asia linkittyy johonkin ajankohtaiseen ja polttavaan aiheeseen sekä siihen, mitä El Panteran vaikutusalueella kansan syvät rivit kulloinkin pohtivat. Uutistoimituksen toiminta-ajatuksen mukaisesti edellämainittu ei kuitenkaan kerro juuri mitään, joten kannattaa luottaa tässäkin kohdin vain omiin silmiin ja lukutaitoon. Nautinnollisia lukuhetkiä!


El Panteran jäsen maailmanennätystä tavoittelemassa!
Kirjoittanut toimitus   
02.09.2008
Eräs seuramme jäsenistä, kutsutaan häntä nyt vaikka nimikkeellä jäsen X intimiteettisuojan säilyttämiseksi, oli rohkeasti mukana lauantaina 30. päivä elokuuta tavoittelemassa, ei enempää eikä vähempää, kuin maailmanennätystä. Ennätysyritys suoritettiin tarkoin valvotuissa olosuhteissa eteläisessä Suomessa sijaitsevan rannikkokaupungin isolla kirkolla, eli tarkemmin sanottuna Helsingin Senaatintorilla. El Panteran aina ripeän valpas urheilu- ja kulttuuritoimitus oli lähettänyt paikalle oman toimittajansa seuraamaan, kuinka tässä suurellisessa, ehkä jopa uhkarohkeassa tavoitteessa käy.
 
Viimeksi päivitetty ( 13.11.2008 )
 
Missä on Hantta?
Kirjoittanut toimitus   
20.04.2008
Salon harrastekiekkopiireissä on tällä kaudella kohistu yhdestä pelaajasta ehkä enemmän kuin muusta sarjasta yhteensä. Hän on tietysti El Panteran legendaarinen kakskolmonen Hantta, joka vastikään teki El Panteran kanssa 8+3 vuoden sopimuksen. Hanttaa ei ole tällä kaudella kuitenkaan kaukalossa nähty, eikä asiasta ole juuri tarkemmin hiiskuttu. Mitä on tapahtunut? Onko palkkakatto tullut vastaan, palaako Hantta play-offeihin, joku muu, mikä?
 
Viimeksi päivitetty ( 27.08.2008 )
 
El Pantera - Evening With the Fans
Kirjoittanut laiskahanska   
28.10.2007

El Panteran salibandyjoukkueen kauden avauksen jälkimainingeista alkanut, jatkuvasti voimistunut huhumylly alkoi velloa jo sellaisella voimalla, että El Panteran hallitus päätti järjestää jo kauan suunnitelmissa olleen fanitapaamiseen keskustelutilaisuuden muodossa. Tilaisuuden tarkoituksena oli luoda mahdollisuus keskustella EP:n kannattajia askarruttavista asioista seuran jäsenten kanssa.

 

Viimeksi päivitetty ( 16.08.2008 )
 
El Panteran seitsemän ihmettä
Kirjoittanut Eloton   
21.10.2007
Suuressa El Panteran ihmeäänestyksessä lähdettiin valitsemaan seuran omaa seitsemää ihmettä. Kolmea kuukautta, vajaata tuhatta lukukertaa ja kolmeatoista ääntä myöhemmin on tähän suunnatonta mielenkiintoa herättäneeseen selvitykseen saatu vihdoin vastaus.
Viimeksi päivitetty ( 16.08.2008 )
 
Tuplajii™- Legendan synty
Kirjoittanut El Aho   
21.10.2007

TUPLAJII:n™ tarina

Tuplajii™= 2 cl Jägeriä, 2 cl jaloviinaa (originaalissa kolmen tähden) samasta astiasta nautittuna.

TuplaJii™, tuo seuramme virallinen nautintoaine ja iloliemi, joka aina musiikkijuottoloista ja soittoruokaloista tilattaessa herättää hilpeyttä ja kummastusta, mutta myös samalla viekasta kiinnostusta, on levinnyt aina silloin tällöin kutittelemaan makuhermoja myös seuramme ulkopuolelle. TuplaJiin™ syntyyn on liittynyt näissä tapauksissa jonkin verran kiinnostusta, kerrottakoon se tässä ja nyt.

Viimeksi päivitetty ( 16.08.2008 )
 

Tukijamme

Leino Design Salon Keilahalli Pernion Liha Hometown Salo Your ad here Hanhivaaran liikuntakeskus Putkiaivot Oy
© 2019 :: El Pantera ::
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.

Template by

www.Ahadesign.eu