Etusivu arrow Jääkiekko arrow Jääkiekko arrow Jääkiekko: El Pantera yllätti Las Vegas Jätskit
Jääkiekko: El Pantera yllätti Las Vegas Jätskit
Kirjoittanut Urheilutoimitus   
18.01.2012
El Panteran kevätkausi avattiin heti huippupelillä, kun vastaan asettui aina vaarallinen Las Vegas jätskit.
 
El Panteran toimisto oli jälleen kerran reagoinut vahvasti siirtomarkkinoilla. Jarmo Ruohomaan korvaajaa kuumeisesti joulunpyhät etsinyt GM Pena oli huojentunut ottelun alla: - Saatiin sainattua alemmasta divisioonasta pakkiosastolle Lehtolan Jukka. Olen erittäin tyytyväinen tähän hankintaan sillä, aivan viime metreille asti mukana tarjouskilpailussa oli mukana monta muutakin seuraa, kommentoi GM Pena. - Olin kuitenkin koko ajan luottavainen omiin kykyihini ja seuran pohjattomaan kassaan, toteaa Pena vielä vaatimattomaan tapaansa
 
Kymmenen minuuttia ennen peliä Panteran miehistö näytti uudesta hankinnasta huolimatta hyvinkin kapealta. Kiekon pudotessa jäähän olivat puolustuksessa Sharjula, Pedro ja pantterien harmiksi kauden viimeitä peliä pelannut Juti. Mies joutuu pelin jälkeen käsileikkaukseen, joka pitää todennäköisesti hänet loppukauden toipilaana. Hyökkäykseen asettuivat Arsca, Pexi, Arttu ja pantterien uusin hankinta Jukka Lehtola. Maalipuiden väliin luisteli totuttuun tapaan sarjan All Stars -vahti Jari Leino. El Panteran onneksi pelaajat Eloton, jvaljus ja Heljälä liittyivät vielä mukaan myöhästyttyään pari minuutta avauksesta.  Ajokinen sen sijaan maleksi kotona autuaan tietämättömänä illan pelistä.  Myös jätskeiltä puuttui tärkeitä pelaajia, ainakin Tuukka Alanko ja puolustajajätti Tommi Litz loistivat poissaolollaan. Litzin mailavalmistaja ei ollut ehtinyt toimittaa uutta mitat täyttävää pelivälinettä Tommille, joten paikallinen Masto joutui tällä kertaa jättäytymään sivuun.  Tiedä sitten kumpi joukkue tästä hyötyi enemmän…

Mutta itse peliin; Ensimmäisen kymmenen minuutin jälkeen voidaan Elottoman sanoilla sanoa, että ei pääse tämäkään peli harrastekiekon suurien joukkoon.  Tilanteita luotiin melkoisen kohmeisesta vauhdista huolimatta molemmin puolin, mutta muuten peli oli hyvinkin sekavaa kummassakin kenttäpäädyssä. Kumpikaan joukkue ei kovin terävästi vastustajansa maalia lähestynyt ja maalivahdit pääsivät mukavasti peliin mukaan helppoja koppeja napsien.
  
Ajassa 11:31 tapahtui sitten se, mitä varmasti monet olivat tulleet katsomaan ja hiljaa mielessään toivoneet, kun pantterien uusin hankinta Jukka Lehtola iski laatan verkkoon. Eloton tarjoili kiekon Lehtolalle, jonka ensimmäisen vedon Vegas-maalivahti kykeni vielä torjumaan, mutta väkivahvana pelaajana Lehtola runnoi paluukiekon varmasti verkkoon.  Muutama minuutti El Panteran johtomaalista sai Pedro kyseenalaisen jäähyn, jonka Jätskit käyttivät hyväksi tasoittaen pelin. Kiekko lirui hivenen onnekkaastikin maalin edusohjauksesta ohi Jari Leinon, mutta maali kuin maali. Tekijäksi merkattiin Teemu Alanko.  Ensimmäisessä erässä El Panteralla oli pari huippupaikkaa repäistä itsensä erätauolla johtoasemaan, mutta erä päättyi siis tasalukemin 1-1.

Toiseen erään lähdettiin kovalla sykkeellä ja pantterit saikin erän alussa muutamia herkullisia maalipaikkoja, mutta vegasin maalivahti, huono onni ja viimeistelystä puuttunut terävyys pitivät lukemat tasoissa. Paikkansa oli myös Las vegas jätskeiltä, mutta Jari Leinoa ei todellakaan helposti ohiteta El Panteran maalissa. Vuoren varmasti kerta toisensa jälkeen kiekkoja liimannut Leino oli tässäkin pelissä keltapaitojen ehdotonta eliittiä.

Toisen erän kuudennella minuutilla nähtiin pantterien toinen maali kun kovan palkkansa lopullisesti lunastanut Lehtola iski hienosti pelin kahteen yhteen. Eloton toimitti pienellä siirrolla kiekon keskialueella Lehtolalle, joka purjehti väkevästi Vegasin maalille asti ja nosti kiekon upeasti yläkulmaan. Erän loppu meni hyvinkin sekavaksi, kun Las vegas jätskit saivat peräjälkeen kolme kahden minuutin jäähyä. Viidellä kolmea vastaan päästyään luulivat pantterit jo hoitavansa pelin helposti kotiin, mutta vuosia hiottu ylivoimakuvio ei toiminut taaskaan. Ylivoiman paras paikka siunaantui kuinka ollakaan Lehtolalle, mutta hatut pysyivät tällä kertaa vielä katsomossa, kun Lehtola pommitti avopaikasta kiekon voimalla yli maalin. Ylivoima kuihtui lopullisesti Pedron estämisjäähyyn, ja Panttereiden onneksi loppupeli päästiin pelaamaan tasakentällisillä.
 
Las Vegas painoi lopussa kovaa hakien tasoitusta. Panttereiden uhrautuva puolustus ja ennen kaikkea Leinon vankka esitys maalillaan riitti tällä kertaa takaamaan keltamustille voiton. Loppusummerin pärähtäessä lukemat taululla siis 2-1 Panteralle!
 
GM Pena oli pelin jälkeen tuohtunut. - Ei tässä paljon voitto lämmitä, kun valmentaja sekoilee minkä ehtii. Jos joku on hankittu kovalla rahalla peruspakiksi, on täysin käsittämätöntä että mies latoo maaleja laiturin tontilla. Toimittaja voi vain arvella, heilahtaako mono taas pikapalaverin jälkeen, tuhahtaa Pena.
El Panteran pisintä voittoputkea kolmeen vuoteen lähdetään kasvattamaan seuraavassa pelissä, jonka aikataulua pääsee aikanaan katselemaan osoitteessa www.weppi.net/harrastekiekko .

Tilastoa:
11.31 1-0 Lehtola (eloton)
14.04 1-1 Alanko
20:42 2-1 Lehtola (eloton, SHarjula)

Jari Leino torjunnat 8+12
Jukka Lehtola 2+0
Eloton 0+2
Sharjula 0+1
Pedro 2 x 2 min
 
Las Vegas:
Torjunnat 8+13
jäähyt 3 x 2 min
Teemu alanko 1+0

Kommentit
Tuxi 2012-01-20 15:50:44

Onko tämä nyt jo voittoputki?
toimitus 2012-01-19 22:20:54

Pakko oli kuitata kun A kerran lupaili
Masto 2012-01-19 19:01:41

Kiitos ja kumarrus hienosta raportista...
Only registered users can write comments!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Viimeksi päivitetty ( 09.02.2012 )
 

Tukijamme

Leino Design Salon Keilahalli Pernion Liha Hometown Salo Your ad here Hanhivaaran liikuntakeskus Putkiaivot Oy
© 2019 :: El Pantera ::
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.

Template by

www.Ahadesign.eu